вівторок, 19 квітня 2011 р.

Юлія Стернічук

Дизайнер, фотограф, мистецтвознавець.
1987 р. народження.
Навчалась:
·1998 – 2002 рр. – Закінчила повний курс Луцької дитячої художньої школи з фаху Образотворче мистецтво;
·2002 – 2004 рр. – Луцька дитяча художня школа – оволоділа програмою навчання за спеціалізацією «Дизайн»;
·2005 – 2010 рр. – Луцький національний технічний університет, за спеціальністю «Дизайн».

З самих юних років я знала, що моє покликання – бути людиною мистецтва, адже саме воно є найдивовижнішою річчю, яка може існувати у цьому світі. Його природу нерідко вважають «найбільш невловимою з усіх загадок людської культури». За його допомогою я можу творити якісно нові, невідомі раніше духовні або матеріальні цінності. Мені подобається вигадувати різні речі, міняти їхню суть, вкладаючи у свій витвір душу та емоції. Я прагну розбудити споглядача моїх творінь, сколихнути його внутрішній світ,  відкрити в ньому бажання бачити, творити, любити й радіти.
Моя ціль у житті, як митця – будоражити людські голови. Я впевнена, що саме творчість створює вихід за межі рольових установок особистості в сферу багатомірного, парадоксального, багатозначного розуміння реальності.

Мені не подобається сірість, що панує навколо, тому я, як дизайнер, прагну генерувати творчість, як основу еволюції простору.
Древні майстри і учителі сходу казали: «Велике колесо долі знаходиться в наших руках, як ми його побудуємо і як покотимо – побачимо самі».

ФОТО


ДИЗАЙН
"РЕСТОРАН КИЇВСЬКА РУСЬ"


ДИЗАЙН
ПРОЕКТ ГАЛЕРЕЇ


ІЛЮСТРАЦІЇ

2 коментарі: