вівторок, 3 травня 2011 р.

Іван Шворак

Фотограф, учасник та організатор громадсько – мистецьких акцій…
Народився 1986 році на Волині, потім дитинство, навчання в школі, училищі, університеті…
Інтереси: Праукраїнська культура, філософія, астрономія, а також краєзнавство, зокрема, історія Луцька, легенди Волині, топоніміка.
Люблю подорожувати, відкриваючи для себе нові місця, та міста, спілкуватись з радісними людьми, богами і духами. Люблю медитувати на берегах річок, вдихати аромат польових квітів, блукати поліськими джунглями, слухати шум дощу, та дивитись примруженими очима на сонце, а ще, особливе задоволення отримую від сутінків…
Світ в якому ми живемо, безкінечно цікавий, а транспортом, для подорожей по світах, для мене став фотоапарат.
Творчий шлях почався з раритетного Зеніта. Перша ж відзнята плівка стала основою міні виставки «Один день». Пізніше були спроби, часом навіть  вдалі, відтворити настрій побачений у снах. Коли виникало непереборне бажання сфотографувати емоції, - зарядивши чорно-білу плівку, вирушав в безкінечні прогулянки з фотоапаратом по місту та околицях, в пошуках власного стилю, краси та оригінальності.
Як результат - персональна виставка фотографіки «Стрес». Коли стало нудно, почали з товаришами виставляти власні роботи в умовах "андеграунду". Були виставки в опустілому будинку, в закинутому кораблі, і навіть на сміттєвих баках.
Нині, щоб не залишитись позаду сучасного швидкоплинного світу, потрібно бути активним, а особливо з фотоапаратом в руках.

ФОТО
"ЕМОЦІЇ"



ФОТО
"ГРАФІКА"


ФОТО
"ПЕЙЗАЖ""



ФОТО
"ЛУЧЕСЬК"

4 коментарі:

  1. Фотографії просто шикарні, у кожній з них міститься свій неповторний зміст... Молодець, бажаю відкривати нові місця і дивувати нас за допомогою своїх фото

    ВідповістиВидалити
  2. Іван - дійсно творча людина!
    Молодець!
    Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  3. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити